Premiul Best Native Advertising Project la IAB MIXX Awards sau recunoașterea unui efort de creație al întregului an pentru Ringier România

0

Cea mai recentă ediție a avut loc pe 16 noiembrie 2018, unde proiectul „Sandvișul și la drum‘ a câştigat premiul pentru Cel mai bun proiect în categoria Native Advertising.

Proiectul „Sandvișul și la drum‘, dezvoltat de către echipa Proiecte Speciale Ringier pentru clientul Hochland şi Avantaje.ro, cu ajutorul Starcom Romania, este un ghid interactiv care adună cele mai frumoase 10 locuri din România și 10 rețete de șandvișuri cu rețete inspirate de Bucovina, Apuseni, cetățile fortificate din Transilvania, lacurile din Retezat, Delta Dunării, Cazanele Dunării, Vulcanii noroioși, Mocănița, Sarmizegetuza, Comana. Cititorii își deschid apetitul pentru aventură și gusturi bune, alături de brânza topită Hochland.

Principala provocare a echipei de creație Ringier a fost să se detașeze de contextul previzibil în care se promovează un produs alimentar în digital, adică emisiunile de gătit. Echipa s-a concentrat asupra lumilor afective ale cititorilor, emoțiile și simțurile care sunt angajate atunci când cineva explorează cultura mâncării prin călătorii, pentru o experienţă deplină și de neuitat. S-a apelat la nostalgia călătoriilor în care pauza de sandviș era un moment special, prilej de odihnă și reîncărcat bateriile, iar asocierea gusturi locale – brânza Hochland a fost foarte firească. Proiectul „Sandvișul, și la drum!’ a valorificat conținutul online atât pe site-uri și social media, cât și prin direct mailing, folosindu-se de publicitatea nativă pentru a stabili o relație autentică cu consumatorii.

Pe lista juriului IAB MIXX Awards 2018, s-au aflat și alte 3 proiecte 100 % digitale dezvoltate de către echipa Proiecte Speciale Ringier, Winter Delight, Hall of #1s (în colaborare cu B.V. McCann-Erickson) şi Feel Good Challenge.

Winter Delight este ghidul interactiv pentru stațiunea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.