Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA | Străine, Vedete

0

Kvitova, care nu mai reușise să ajungă atât de sus în clasament din 2011, când se situa pe locul al doilea, a reușit o adevărată performanță în cadrul acestui turneu, însă puțini sunt cei care știu că, la finalul lui 2016, sportiva din Cehia a trecut printr-o adevărată dramă, dramă care i-ar fi putut încheia cariera.

Petra Kvitova a fost atacată în propria casă, în decembrie 2016

În urmă cu doi ani, pe când avea doar 26 de ani, Petra Kvitova a fost atacată în propria casă. Într-o dimineață obișnuită, când sportiva își lua micul dejun, un bărbat i-a sunat la ușă și i-a spus că este de la compania electrică și că a venit să-i citească contorul.

Conform The Guardian, acesta a intrat în apartamentul sportivei și a amenințat-o apoi cu un cuțit. În urma atacului, Kvitova s-a ales cu răni pe mâni, tăieturi la toate degetele mâinii stângi, mâna cu care joacă tenis, și niște tendoane secționate.

Agresorul a și jefuit-o după atac, însă marea ei problemă era că nu mai știa la vremea respectivă dacă va mai putea să joace vreodată tenis.

După o operație de aproape 4 ore, sportiva a primit vești bune de la medici, care reușiseră să-i repare nervii secționați și tendoanele. A avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare, dar iată că a reușit să-și revină, iar astăzi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.