Povestea incredilă a lui Belle Barbu, femeia răpită la naștere care s-a reunit cu familia ei din România

0

O tânără femeie din SUA care a fost răpită la naștere în România s-a reunit, după 25 de ani, cu familia ei biologică. Numele ei este Belle Barbu și are în acest moment 25 de ani, relatează Daily Mail. Belle s-a născut într-o familie săracă, într-un spital din România. După ce a fost răpită, familiei ei i s-a spus că a murit din cauza unei anomalii cardiace imediat după naștere. Însă Belle a ajuns, de fapt, în rețeaua celor care traficau în acea perioadă copii din orfelinatele din România.

Atunci când s-a născut Belle Barbu, părinții ei au fost avertizați că micuța suferea de o afecțiune cardiacă. Astfel, părinții au fost îndepărtați din spitalul în care fata era „tratată” și au fost anunțați peste câteva zile că fata a murit. Ce s-a întâmplat, de fapt, a fost că Belle a ajuns să fie răpită și să fie traficată pentru o sumă de bani, astfel ajungând să fie adoptată în America.

Acum Belle Barbu are 25 de ani, trăiește în Washington County din Utah, locul în care prietenii au încurajat-o să își facă un test ADN pentru a afla de unde provine. Rezultatele testului au arătat că originea ei este din India, Israel și o parte a Europei. Printre prietenii lui Belle se numără o altă persoană din România care a fost adoptată, și aceasta a fost cea care a postat rezultatele testului lui Belle pe un grup de Facebook care are ca scop ajutorarea copiilor din România în demersul lor de a-și găsi familia naturală.

Grupul de Facebook era deja la acel moment o poveste de succes – peste 500 de oameni ajunseseră la rudele lor, așa că nu a fost de mirare că a durat în jur de 48 de ore până ce Belle Barbu și-a găsit familia. Din acel moment, ea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.