Planurile fiicei lui Adrian Enache. „Îmi doresc un copil mai degrabă decât căsătorie”

0

 

Diana Enache a vorbit despre planurile sale într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Fiica artistului Adrian Enache a mărturisit că își dorește mai degrabă un copil decât o căsătorie.

„Cred că e mai bine să fii iubit decât să iubeşti. Cu iubirea sunt bine! Când apare, dacă apare, dacă nu… Când o fi o fi. Nu stau acum să îmi caut o persoană. Dacă e să fie, e. Sunt o persoană prietenoasă…

La 22 de ani e greu să zic ce vreau să fac. Trebuie să le încerc pe toate, dacă nu le încerc… Poate vine Moş Nicolae cu vreun inel, mai ştii? Îmi doresc un copil mai degrabă decât căsătorie”, a declarat Diana Enache.

Fiica lui Adrian Enache  a trecut printr-o mare dramă în 2014, după ce portarul libanez a înjunghiat-o și a încercat să o violeze. Fata a fost atacată în scara blocului în care locuia. Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat în la închisoare.  În luna septembrie a acestui an, Diana Enache a aflat că acesta a fost eliberat din închisoare.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.