Pink a avut un mesaj perfect pentru familia ei după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

0

Pink a primit marți, 5 ianuarie, o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame și, în ciuda ploii, mii de fani i-au fost alături artistei la acest moment emoționant.

Pink a mulțumit tuturor, însă mesajul pe care l-a avut pentru familia sa a fost perfect: „Soțul meu – el este atât de simpatic. El este muza mea și, dacă nu m-ar enerva mereu, nu aș avea prea multe de spus. Nu aș fi aici astăzi dacă nu ai fi fost tu. Să nu te schimbi niciodată.” Totodată, ea a vorbit și despre cei doi copii: „Copiii mei – voi sunteți stelele mele și nu as putea străluci vreodată fără voi.”

Mesaje la fel de amuzante și emoționante au transmis și prietenii ei faimoși care au fost invitați la eveniment, printre care și Ellen DeGeneres. „Când am fost rugat să vorbesc despre Pink, am fost foarte încântată, deoarece este una dintre culorile mele preferate”, a glumit aceasta. „Sunt onorată să-ți fiu prietenă”, a adăugat Ellen.

Soțul lui Pink, Carey Hart, a postat un mesaj pentru artistă pe Instagram: „A fost o experiență cool să îmi văd soția primind o stea pe Hollywood walk. Mândru de tine, baby”.

Pink, nominalizată la Premiile Grammy, a primit recent și premiul MTV Michael Jackson Video Vanguard Award, încă o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.