Petrecere-surpriză pentru Nico, la 49 de ani. Familia a mințit-o o săptămână că i-a programat un interviu în seara chefului

0

Nico a ieșit din casă convinsă că urmează să participe la o ședință foto pentru un interviu, în Capitală. S-a aranjat adecvat pentru un astfel de eveniment și a plecat din Ploiești devreme, să fie sigură că ajunge la timp, chiar dacă drumul e aglomerat, la restaurantul unde urma să aibă loc întâlnirea.

 

Soțul și fiica sa, care știau ce urma să se întâmple în realitate, au mințit-o toată săptămâna. Și nu au suflat un cuvânt despre petrecerea-surpriză la organizarea căreia a fost complice, alături de Luminița Luca, prietena vedetei, și Oana Roman.

 

La party, cu cizmele în pungă!

Cu cizmele cu toc în pungă, pentru a se schimba înaintea ședinței foto, Nico a intrat în restaurant, unde a dat cu ochii de Luminița Anghel, Monica Anghel și Adrian Enache, artiști foarte apropiați de sufletul sărbătoritei. Când s-a dezmeticit și a realizat despre ce e vorba, Nico a izbucnit în plâns:

E cel mai frumos cadou pe care-l primesc. Niciodată nu am avut parte de o petrecere-surpriză’.

400 de invitați, mulți celebri, au fost la cheful lui Nico. Interpreta a primit două torturi și o mulțime de dedicații de la prietenul ei Adrian Enache, care a fost sufletul petrecerii.

CITEȘTE ȘI:

Medici inventați cu 9 dolari în reclamele pentru produse ce promit vindecare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.