Petrecere cu mare fast pentru fiul lui Mădălin Ionescu. „I-am purtat în suflet destinul lui special”

0

 

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu i-au organizat o petrecere fastuoasă lui Filip, băiatul pe care fostul prezentator de televiziune îl are din primul său mariaj.

Petrecerea a fost organizată la un restaurant din Capitală, acolo unde Filip le-a avut alături de pe cele mai importante persoane din viața lui, dar și prieteni și rude care au venit să-l aniverseze.

„Ziua lui Filip! Au trecut 15 ani și în fiecare zi i-am purtat în suflet destinul lui special. Băiatul meu este un adolescent minunat . I-am organizat, într-o locație superbă, o petrecere cu mulți invitați , de fapt cu oamenii pe care și i-a dorit alături . La muuuulți ani, băiețelul meu iubit !❤️”, a spus Mădălin Ionescu cu ocazia aniversăriii băiatului său.

„❤️?my boy. #15yearsold. La mulți ani, iubitul meu mic! Îți multumesc că faci parte din viața mea. #15ani #filip”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu de ziua de naștere a fiului ei vitreg, cu care, de altfel, are o relație specială.

 

Drama prin care a trecut fiul lui Mădălin Ionescu

 
Filip are probleme de sănătate încă de pe vremea când era foarte mic, din cauza unui vaccin.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.