Paula Seling, de la paranghelie, pe scena Ateneului Român

0

Două evenimente aflate parcă la poluri opuse o au ca vedetă pe artista de 40 de ani! Primul este o emisiune de la un post de televiziune cu profil muzical, „Rămășag pe folclor”, dedicat celor care caută afirmarea și în care Paula va apărea cu lăutari ca Giony Talent ori Cârciumarii Band.

Celălalt, un concert cu pretenții la Ateneul Român, pentru care cântăreața se va scutura de folclor, glume neoașe și de muzică de petrecere și va da un recital alături de Camerata Regală, condusă de dirijorul Constantin Grigore.

A cântat la nunta lui Salam

Pendularea artistei între „paranghelii” și evenimente cu ștaif nu e nouă. În trecut, Paula a acceptat un duet care i-a adus multe critici: cu Florin Salam! În plus, a cântat și la nunta lui Salam, și la cea a impresarului maneliștilor, Dan Bursuc.

„Am ezitat la început. Din aceleași motive pentru care voi vă întrebați ce am căutat acolo. Am aflat ulterior de respectul pe care mi-l poartă acești oameni. Și cât de important era pentru ei sa le fiu alături la cel mai important moment din viata lor. M-am gândit cu emoție cum ar fi fost sa fiu eu în locul lor”, se justifica atunci Paula.

Citește și: 

Vladimir Găitan nu vrea să lucreze cu fiica lui: „Să joci cu fata ta pe aceeași scenă este un coșmar”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.