Pași pentru curățarea casei în profunzime

0

Curățarea casei în profunzime este un lucru esențial pentru a împrospăta mediul în care trăiți. Menținerea casei curate este o misiune care trebuie făcută permanent și care are nevoie de timp.

Vă doriți să vă curățați casa în profunzime? Vreți să vă bucurați de o casă perfect ordonată și curată în timp record? Urmați sfaturile noastre practice și eficiente.

Eliminați praful

În acest proces, cheia este folosirea unei cârpe umede care vă permite să ștergeți în mod corespunzător particulele de praf, împiedicându-le să se răspândească în aer sau să circule prin casă. Pentru asta vă recomandăm să umeziți cârpa cu o soluție specială de curățat praful, fără să o diluați, ceea ce vă va ajuta nu numai să curățați suprafețele, ci și să le dezinfectați lăsând o aromă plăcută în mediul înconjurător.

Băi impecabile în timpul dușului:

Este bine să aveți întotdeauna detergent și dezinfectant la îndemână, în baie, să le pulverizați pe toate suprafețele înainte de a merge la baie. De asemenea, aplicați aceste soluții și la duș. În cele din urmă, ștergeți toate suprafețele rapid folosind o cârpă uscată. Astfel, vă puteți bucura de băi impecabile. Repetați această procedură în fiecare zi, iar baia va arăta perfect mereu.

Continuați cu pardoselile

Păstrarea pardoselilor curate este o provocare. De aceea, cel mai bun prieten pentru a le curăța și dezinfecta este o soluție specială pentru curățarea acestora. Într-o găleată cu apă caldă diluați un capac cu soluție, muiați un mop sau o cârpă în apă, stoarceți și ștergeți pardoselile din întreaga casă. Cu o singură aplicație veți avea pardoseli curate și dezinfectate într-o clipă.

Înmuierea este cheia

Spălatul vaselor și oalelor poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp. Trucul pentru a putea face această sarcină mai ușoară este să lăsați vasele, oalele și tigăile să se înmoaie câteva minute înainte de a începe să le spălați.

Remediu homemade pentru geamuri

Curățați geamurile și ferestrele cu o soluție preparată din părți egale de apă și oțet alb, apoi uscați-le cu o cârpă curată sau o bucată de ziar. Oțetul, în afară de faptul că este un dezinfectant natural, va menține aceste suprafețe curate și strălucitoare câteva zile.

Pentru ca totul să miroase mereu a curat

Pentru ca cearceafurile, pernele și draperile să aibă întotdeauna o aromă proaspătă și plăcută, ca și cum ar fi recent spălate, nu trebuie să folosiți mașina de spălat în fiecare săptămână. Pur și simplu diluați un capac de  balsam într-o sticlă de apă și pulverizați soluția pe țesăturile pe care le folosiți, o dată pe săptămână. Vă va plăcea aroma care va pătrunde imediat în întreaga casă.

Apelați la ceilalți membri ai familiei

Cea mai bună modalitate de a optimiza munca în gospodărie este implicarea tuturor membrilor familiei în procesul de curățenie. Atribuiți soțului / soției și copiilor dvs. câte una sau două sarcini în funcție de vârsta și capacitatea lor. Dacă toată lumea colaborează, chiar și la cele mai mici și mai simple sarcini, nu numai că vor fi mai implicați și mai conștienți de munca pe care o presupune curățenia, dar vă vor ușura foarte mult munca zilnică. Astfel, vă veți menține casa frumoasă și curată.

De asemenea, pentru a vă ușura munca,  vă recomandăm să faceți clic pe linkul https://www.mobiladmd.ro/blog/8_Cum-se-curata-canapeaua-si-cum-o-poti-intreti.html pentru a afla cum puteți curăța și întreține o canapea.

Totodată, dacă vă doriți să amenajați living-ul în funcție de stilul preferat, vă sfătuim să citiți despre asta făcând clic pe linkul https://www.mobiladmd.ro/blog/9_Amenajarea-livingului.html.

Spor la curățenie vă dorim!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.