Palatul Buckingham va anunța când Meghan Markle va intra în travaliu

0

Întreaga lume știa că Meghan Markle urmează să devină mamă la sfârșitul lunii aprilie, acest lucru fiind menționat de Ducesa de Sussex în timpul aparițiilor publice.

Cu toate acestea, este începutul lunii mai și până acum nu au apărut informații despre nașterea bebelușului, iar această așteptare i-a făcut pe mulți fani ai familiei regale să creadă că Meghan a născut deja, iar vestea este ținută secret de familia regală.

Această idee este foarte populară, deoarece Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor ca planurile de naștere să rămână private, iar Meghan nu a mai fost văzută în public în ultimele săptămâni. Potrivit People însă, întreaga lume va afla câteva detalii despre nașterea bebelușului, deoarece Palatul Buckingham va anunța când Ducesa va intra în travaliu.

Există totuși și un lucru pe care Meghan și Harry nu-l vor face după nașterea copilului. Cei doi nu vor respecta tradiția de a face poze pe treptele maternității, așadar primele imagini vor fi publicate probabil la câteva zile după nașterea bebelușului, perioadă în care Ducele și Ducesa de Sussex se vor putea bucura în privat de clipele minunate.

Deși aceste informații au ajuns la fanii din întreaga lume, există un alt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.