Palatul Buckingham face primele declarații despre acuzațiile de hărțuire care i se aduc Prințului Andrew

0

Numele Prințului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, a apărut din nou în presă din cauza asocierii anterioare cu Jeffrey Epstein, un miliardar american, care a fost arestat vara aceasta sub acuzația de trafix sexual de minori.

Omul de afaceri s-ar fi sinucis în celula sa weekend-ul acesta, însă înainte cu o zi ca acest lucru să se întâmple, mai multe documente din cazul lui au fost făcute publice, în ele aflându-se și acuzații la adresa Prințului Andrew.

În aceste documente se află o declarație făcută de Johanna Sjoberg în cadrul unui proces de defăimare din 2015, intentat de Virginia Roberts Giuffre împotriva asociatului lui Epstein. În această declarație, Johanna îl acuză pe Prințul Andrew că i-ar fi atins sânii.

„Îmi amintesc că cineva sugera să facem o poză, așa că ne-au zis să ne așezăm pe canapea. Așadar, Andrew și Virginia s-au așezat pe canapea și au pus păpușa în brațele ei. Așa că eu am stat în brațele lui Andrew și cred că ei au luat mâinile păpușii și le-au pus pe sânii Virginiei, iar Andrew și-a pus mâinile pe sânii mei”, a declarat Johanna Sjoberg.

Reprezentanții Palatul Buckingham…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.