Ozana Barabancea a făut o nouă operație. „Sunt încă sub șoc”

0

 

În ultima perioadă de timp, artista lirică Ozana Barabancea a trecut prin transformări spectaculoase în ceea ce privește look-ul. Aceasta a slăbit  foarte mult și arată din ce în ce mai bine.

Acum, vedeta a anunțat că s-a supus unei noi intervenții, la nivelul bustului. Artista a dat publicității și o o fotografie în care își arată bustul după operație.

„Cea mai frumoasă! Operația a reusit ! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!:”, a anun’at Ozana Barabancea.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamnă dr. mi-a demonstrat o încă odată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc!

Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie . Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani !”, a mai spus ea.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.