Ovidiu Jimborean, de la Războinici, a fost eliminat de la Exatlon

0

 

La duel, Ovidiu Jimborean a concurat împotriva lui Alex Stoica, coechipierul său din echipa Războinicilor de la Exatlon România, show filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

„Se pare că stau mai prost cu ținta, cu aruncarea în cub. Voi merge acasă. Probabil aș mai fi avut multe de spus în această competiție, până aici pot să fac eu drumul ăsta. De aici încolo mă bazez ca echipa mea să meargă mai departe și să facă tot posibilul să nu mai ajungem în situația asta fiindcă doare foarte tare. Mulțumesc întregii echipe de la Exatlon, ție, Cosmin”, a spus Ovidiu Jimborean după duelul cu Alex Stoica.

„Îi doresc mult succes lui Ovidiu în tot ceea ce face. Sper să ne vedem cât mai curând, la o bere, ca băieții. Să ne vedem cu toții la o cină, la o pina colada”, a spus Alex Stoica.

Antrenorul echipei Războinicilor, Giani Kiriță, a făcut și el declarații:

„În primul rând vreau să-l felicit pe Alex pentru modul său de a intra în această luptă, în acest duel foarte greu cu Ovidiu. Dacă este să analizez cursele, pe Ovidiu nu-l recunosc pentru că în puținul timp petrecut aici, aproximativ 5 zile, eu cunosc un alt Ovidiu, care ajungea foarte repede la traseu, care finaliza cum trebuie, dar probabil și-a pus amprenta presiunea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.