Orlando Bloom vorbește despre scenele de sex filmate alături de Cara Delevigne

0

Într-un interviu acordat celor de la MailOnline, actorul în vârstă de 42 de ani a oferit detalii cu privire la scenele extrem de senzuale pe care le-a filmat alături de Cara Delevigne: “Este destul de ciudat, sunt o mulțime de oameni care se uită la tine în timp ce trebuie să pretinzi că faci sex, același lucru se aplică și în cazul scenelor violente. Nu cred că sunt neapărat nejustificate, face parte din întreg show-ul, ceea ce este bine.”

Aducând vorba și despre personajul său, detectivul Rycroft Philostrate, el a spus că: “Am văzut show-ul, sunt încântat să îmi văd prietenii și familia aici. Show-ul va debuta cu primul sezon pe data de 30 august. Este plăcut să vorbesc despre ceva în care chiar cred, despre un proiect care ilustrează fantezia care se află în zilele noastre, o poveste socială despre refugiați, sexualitate și abuz de putere. Totul se datorează producătorului nostru, Travis Beacham, care a avut această idee genială în urmă cu 20 de ani și abia acum devine realitate.”

De asemenea, și Cara Delevigne a făcut declarații despre noul serial în care joacă: “Să fiu sinceră, totul se datorează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.