Oprah Winfrey dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, după relația complicată pe care au avut-o

0

Oprah Winfrey și-a luat rămas bun de la mama ei, Vernita Lee, anul trecut, de Ziua Recunoștinței. Într-un eseu emoționant scris pentru O, The Oprah Magazine, Winfrey își amintește de ultimele clipe petrecute alături de mama ei. Oprah și Vernita nu au avut cea mai bună relație mamă-fiică, vedeta de televiziune recunoscând că s-a gândit mult timp ce urma să-i spună.

„Am avut o relație complicată, mama mea și cu mine – asta știu sigur. Acum, că nu mai este aici, înțeleg totul mult mai bine. După ce am plecat de la ea după cea de-a doua vizită în acea săptămână, eram sigură că este ultima dată când o văd. Chiar și așa, nu am găsit nimic mai bun de zic decât „La revedere, ne vedem mai târziu.” Demn de milă pentru cineva care și-a făcut o cariera din a crea legături între oameni”, a scris Oprah.

Oprah Winfrey a continuat prin a spune că s-a rugat să primească cele mai potrivite cuvinte care se pot transmite în astfel de situații. Mai târziu, și-a găsit inspirația în melodia „Take My Hand, Precious Lord”, a Mahaliei Jackson, pe care a pornit-o din greșeală atingând aplicația muzicală, și l-a rugat pe prietenul ei Wintley Phipps, interpret de gospel, să-i cânte melodia a cappella mamei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.