Oprah sare în apărarea lui Meghan Markle

0

Oprah a arătat că o sprijină pe Meghan Markle, vedeta vorbind cu Gayle King în cadrul emisiunii This Morning despre modul în care Ducesa de Sussex este portretizată pe nedrept de tabloide.

„Cred că este prezentată nedrept, și simt că dacă oamenii ar cunoaște-o cu adevărat, ar descoperi că aceasta nu este doar ceea ce percepem noi despre ea, reușind cu grație și dinamică să fie în acea poziție, ci și că ea are o inimă minunată, caldă iubitoare. Cred că este foarte nedrept”, a declarat Oprah.

Meghan Markle va naște în curând și, în ciuda acestui lucru, ea a fost ținta tabloidelor în ultimele luni, fiind acuzată că este dură cu angajații, că are un comportament dificil cu aceștia, existând totodată și zvonuri potrivit cărora ea și Kate Middleton se află într-un conflict.

În plus, Ducesa de Sussex s-a confruntat cu comentarii negative și atacuri chiar din partea surorii ei vitrege, Samantha Markle, care a criticat-o chiar înainte de nunta cu Prințul Harry.

Oprah Winfrey s-a aflat și ea printre invitații de la nunta regală și îi consideră pe Meghan și Harry prieteni. Mai mult decât atât, Ducele de Sussex și Oprah vor produce împreună un documentar despre sănătatea mintală pentru Apple TV.

Oprah nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.