Opinie: Jurnalista ELLE E. Jean Carroll îl acuză pe Trump de viol. Și o cred

0

Aici, în redacție, am crescut toate citind-o pe jurnalista E. Jean Carroll. Sfaturile ei despre sex și relații, istețe și amuzante, ne-au prins bine și când voiam să ne relaxăm și să râdem, dar și când aveam probleme în cuplu… sau în viață. Cert e că e o femeie care ne e cunoscută. Nu, nu ne știm personal. Dar o citim de atâta timp încât așa ne pare.

Așa că a fost firesc să suferim un șoc atunci când New York Magazine a publicat, vineri, un fragment din cartea ei, What Do We Need Men For? A Modest Proposal’, în care autoarea rubricii Ask E. Jean îl acuză pe Trump de viol. Nu e prima femeie care îl acuză de vreun tip de agresiune sexuală. Dar e cu siguranță prima cu care avem o conexiune, chiar și îndepărtată, și s-a dovedit, iată, că de data aceasta vorbele unei femei cunoscute ne sună mult mai dramatic decât cele ale femeilor pe care nu le știm.

Jurnalista ELLE E. Jean Carroll îl acuză pe Trump de agresiune sexuală

Fragmentul publicat de New York Magazine din cartea lui E. Jean Carroll detaliază mai multe cazuri de agresiune prin care a trecut jurnalista de-a lungul anilor. Acum în vârstă de 75 de ani, ea face o listă oarecum amuzant scrisă, dar teribil de amară, a bărbaților hidoși pe care aceasta i-a întâlnit de-a lungul vieții. Sunt mulți și sunt toți oribili, fie că este vorba despre antrenorul din tabăra de vară sau de vreun angajator libidinos. Dar nici unul mai sinistru decât ultimul din lista ei. Primul meu băiat bogat mi-a tras jos chiloții. Ultimul băiat bogat mi-a dat jos ciorapii. Primul meu băiat bogat – mi-am fixat ochii pe fața lui îndeajuns de mult încât să știu – era frumos, cu ochi gri întunecați și cu un păr auriu pe frunte. Nu știu ce s-a ales…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.