Operațiunea Dulapul cu Nadd Hu

0

Nadd Hu și pisica ei Shlarp ne-au întâmpinat în micul lor apartament cochet cu „temele făcute”. Piesele vestimentare preferate ale influencer-ului erau deja perfect aranjate pe un stander. Am constatat cu încântare că designerii tineri, români, primează în garderoba ei.

Însă Nadd Hu îmi mărturisește că piesele de rezistență din garderoba ei sunt gențile. „Nu am neapărat piese semnate de designeri cunoscuți, însă îmi place să cred că sunt de efect. Se diferențiază mult prin formele neobișnuite și prin culorile lor aprinse. Ador accesoriile spectaculoase, care ies în evidență.”

Nadd Hu îmi spune că îi place să găsească mereu un echilibru între cele două personalități ale ei: „Acest echilibru perfect îl creează body-ul sculptat de la Murmur purtat cu o pereche de jeanși.”

Și bijuteriile joacă un rol important într-o ținută, în accepțiunea lui Nadd Hu: „Oricât de mici, fine sau excentrice, bijuteriile evidențiază și conturează personalitatea femeii din perspectiva privitorului.”

Când am ajuns la întreabarea pe care o pun mereu: care este designerul tău preferat, recunosc că Nadd Hu m-a surprins cu răspunsul ei: „Nu îmi place doar un designer, ci o comunitate de designeri români, tineri & fresh, formată din foștii mei colegi de la Universitatea Națională de Arte București. Proiectul lor se intitulează ‘Smoothie’ și este de fapt un blend cultural creativ. Printre ei se numără Vladimir Sîrbu, ale cărui piese aleg să le port mereu, Ana Capsali, Ionuț Dimache și alți cinci. Îi găsiți pe Instagram sub numele @wearethesmoothie. Mă bucură enorm evoluția lor și creativitatea de care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.