Operațiunea Dulapul cu Leonie Hanne

0

Până să o întâlnesc pe Leonie Hanne la Paris Fashion Week, în apartamentul ei über-stylish de la Plaza Athénée, nu mi-am imaginat de cât de puțin timp liber are parte un influencer. În apartamentul său erau patru stander-e pline cu haine și pe fiecare masă sau comodă erau înșirate cele mai cool accesorii & bijuterii ale momentului. Inițial am crezut că Leonie pregătise totul pentru ședința noastră foto, dar această teorie mi s-a demontat în momentul în care mi-a povestit că toate aceste obiecte trebuie să fie pozate! Și știm cu toții că fiecare fotografie necesită o mică regie, să găsești locul potrivit și multe alte detalii care îți pot ocupa chiar și o zi întreagă! Pe scurt, toate aceste fotografii care inspiră nu sunt deloc ușor de realizat.

„Cred că este foarte important să rămâi tu însăți, eu așa mă simt încrezătoare! Stilul personal depinde foarte mult de cine ești tu ca persoană. Eu cred că am un stil feminin, puternic, dar îmi place să mă și joc cu piesele pe care le port”, mi-a spus Leonie Hanne când am întrebat-o cum își definește stilul.

Piesa de rezistență din toate timpurile, despre care îmi vorbește entuziastă Leonie, este geanta în ediție limitată Lady Dior, „atât de minuțios lucrată și perfectă”.

Am mai întrebat-o pe Leonie care este ținuta ei favorită pentru seară și mi-a povestit așa: „am început o colaborare cu Balmain și ador piesele feminine, dar în același timp puternice create de Olivier Rousteing. Este un maestru în a combina piese structurate cu texturi fluide. La show-ul Balmain Haute Couture am purtat cea mai spectaculoasă rochie de seară, transparentă cu bucăți de sticlă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.