Operațiunea Dulapul cu Darja Barannik

0

Pe Darja Barannik, bloggerița pe jumătate rusoaică, pe jumătate norvegiancă, am cunoscut-o la Paris în timpul Săptămânii Modei. În ciuda programului ei foarte încărcat, Darja a reușit să ne primească în adorabila sa cameră de hotel de pe Rue Cambon.

Încăperea era plină de ținutele pregătite pentru evenimentele și show-urile la care urma să participe în acea zi. Cum mi s-au părut a fi din registre total diferite, am întrebat-o pe Darja cum își definește stilul: „Stilul meu variază foarte mult. De multe ori îmi spun că stilul meu este aproape razna, deoarece uneori mă îmbrac minimalist, iar alteori aleg piese colorate sau cu imprimeuri psihedelice. Dar cred că elementul comun pe care încerc să îl dau ținutelor mele mereu este un aer elegant”.

Darja adoră pantofii, mi-a mărturisit că are o colecție impresionantă și că aceștia sunt piesele de rezistență ale garderobei ei. „De asemenea, un costum masculin perfect croit îmi salvează viața de fiecare dată când sunt în pană de idei. Ah! Și bijuteriile joacă un rol extrem de important în garderoba mea. Au personalitate, dar și istorie, mai ales atunci când le port pe cele moștenite de la familia mea”, îmi mai spune Darja.

Protagonistei noastre îi place să meargă la shopping în marile magazine din Paris, Londra sau Milano, dar în egală măsură adoră să descopere magazine mici cu brand-uri noi. „Pentru mine, cel mai important este mix-ul de designeri din magazine.

Și dacă tot a venit vorba despre designeri, Darja a ținut să îmi spună că Phoebe Philo va avea mereu un loc important în inima ei. „Am iubit tot ce a făcut pentru Celine. Acum îmi place foarte mult ce face Daniel Lee…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.