Operațiunea Dulapul cu blogger-ul Viktoria Rader

0

Viky, așa cum o numesc prietenii, trăiește la München cu soțul ei, cei doi copii adorabili și buldogul francez pe nume Tiffany, dar călătoriile prin toată lumea fac parte din activitatea ei de zi cu zi. De altfel, eu am întâlnit-o pe Viktoria Rader în timpul Săptămânii Modei pariziene și am petrecut împreună jumătate de zi la hotelul Bristol, mai exact în garderoba protagonistei noastre.

„Îmi place să experimentez mult în modă și să am curaj. Port mereu cele mai noi piese, dar îmi place să le stilizez într-o manieră total atipică. Când sunt cu copiii mei, însă, trebuie să mă îmbrac foarte comod. Cam așa îmi definesc stilul: jucăuș, dar cu un aer classy, mereu elegant și luxos.”

Am întrebat-o pe Viky care este piesa ei favorită pentru seară și am aflat că îi place să exagereze un pic cînd vine vorba despre acest gen de ținute: „Ador glamour-ul și efectul de all eyes on me. Port foarte des rochii lungi, dramatice, în toate culorile, dar le prefer pe cele negre sau strălucitoare pentru seară. Este foarte important să îmi vină impecabil pe corp și să îmi scoată personalitatea în evidență.”

Viky îmi mai spune că bijuteriile sunt feblețea ei datorită feminității pe care o emană și că le percepe ca pe plusuri într-o ținută. „Adesea adaug o brățară șic unui outfit sport și brusc acesta devine mai elegant. Ce femeie nu se simte mai frumoasă atunci când poartă bijuterii?!”

La finalul discuției noastre, Viktoria Rader a adus vorba despre Karl Lagerfeld (tocmai avea loc prezentarea ultimei colecții a maestrului la Paris). „Cred că, după tragica dispariție a lui Lagerfeld, toată lumea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.