Olivia Newton-John mai are de trăit doar câteva săptămâni? Care este starea de sănătate a actriței

0

 

În vârstă de 70 de ani, actrița și cântăreața australiană Olivia Newton-John se luptă cu o boală cumplită. Vedeta a fost diagnosticată anul trecut cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii.

Olivia Newton-John a dezvăluit atunci că se tratează contra unui cancer care i-a fost descoperit în anul 2017, la baza coloanei vertebrale.

Celebra actriță și cântăreață a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori. În anul 1992, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, care s-a extins la umăr.

În ultima vreme au apărut informații alarmante despre starea de sănătate a vedetei. S-a spus că aceasta ar mai avea de trăit doar câteva săptămâni.

Aparițiile sale tot mai rare din ultima vreme șiu lipsa declarațiilor nu au făcut decât să alimenteze zvonurile. S-a spus chiar că Olivia Newton-John ar încerca să reziste până la nunta fiicei sale, Chloe Lattanzi, care urmează să aibă loc.

Pentru a pune capăt speculațiilor, managerul artistei, Michael Caprio a spus care este de fapt starea de sănătate a acesteia.

„Nu este pe moarte. Cei care lansează astfel de zvonuri ar trebuie să aibă surse mai biine informate”, a spus acesta.

Și nepoata vedetei, Tottie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.