Olivia Newton-John, dezvăluiri despre lupta cu cancerul

0

Cântăreața și actrița australiană a povestit cum a reușit să trateze cele trei diagnostice de cancer, boală de care suferă și în prezent, în ultimii 27 de ani.

Singurul sfat pe care l-aș putea da este să se păstreze o atitudine pozitivă, ceea ce am încercat toată viața. Nu e un ghid, spun doar povestea mea”, a afirmat Newton-John, citată de Yahoo Entertainment.

Prima dată când am fost diagnosticată cu cancer mamar a fost în 1992. Mi-au găsit un ganglion la sân, dar mamografia mea a fost negativă. Am avut o presimțire… și am aflat că cancerul se ascundea. Așa că mereu le spun femeilor: chiar dacă medicii vă zic că nu văd nimic, aveți încredere în ce simțiți. Trebuie să crezi în instinctele tale”, a povestit actrița.

Încă de la început, ea a fost decisă să lupte cu cancerul, deși a fost speriată de diagnostic.

Trebuia să iau o decizie, oricare ar fi fost ea, dar să mă facă bine. Principala mea decizie a fost: mă voi face bine și am un copil mic de crescut”, a mărturisit ea.

Olivia a suferit o masectomie radicală modificată, urmată de un tratament cu chimioterapie.

Apoi am făcut tot posibilul să mă însănătoșesc”, a subliniat actrița.

A vorbit pentru prima dată despre diagnosticul ei după ce a fost contactată de o publicație care intenționa să scrie un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.