Octavian Bellu fuge de Revelioanele peste hotare. Preferă iarna românească

0

De zeci de ani, Octavian Bellu a petrecut noaptea dintre ani alături de sportivele de la lotul national. A doua zi însă, după petrecere, toți erau pe pârtiile de schi, pentru pregătirea noului an competițional.

Chiar dacă între timp s-a pensionat, cunoscutul technician nu și-a schimbat obiceiurile. Mai precis, evită în continuare Revelioanele peste hotare. Motivul?

Nu am făcut Revelioane afară. De câteva zeci de ani, din 1981, de când am fost la lot, l-am făcut cu sportivele. Nu aveam cum să plec. Era important ca acea continuitate să fie respectată, fie că eram la munte sau în altă parte. Chiar ne amuzam că a doua zi eram pe pârtie și făceam pregătire. Fiecare zi pierdută conta foarte mult. Ultimii ani, la fel, tot acasă am făcut și Crăciunul, și Revelionul. Nu cred că ar arăta Revelionul bine să fii undeva unde sunt 30 de grade afară și e un brad simbolic, rămas pe acolo. Așa cum a lăsat Dumnezeu, cu iarna românească, e foarte bine’, a declarat Bellu pentru Libertatea.

 

Amintiri din sânul lotului, de Sărbători

Fostul antrenor al lotului își amintește și acum cu drag despre sărbătorile petercute alături de micuțele gimnaste, cărora le-a fost nu doar ca un al doilea tată, ci și Moș Crăciun sau… Moș Gerilă.

De prin ʼ81, indiferent că eram la Parâng,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.