Obiceiuri neplăcute pe care nu ar trebui să le mai faci la prima întâlnire

0

Să ieși la întâlniri este o experiență interesantă. Întâlnești oameni noi, însă pe parcurs deprinzi și câteva obiceiuri, unele bune, altele mai puțin plăcute. Dacă ești curioasă ce anume ți-ar putea distruge o întâlnire, iată câteva lucruri pe care nu ar trebuie să le mai faci în viitor.

1. Ești prea emoționată

Este normal să ai emoții la o întâlnire. Cunoști o persoană nouă, vrei să lași o primă impresie minunată, însă încearcă să te relaxezi puțin și să nu te mai gândești la cum arăți, dacă mănânci bine, dacă îți stă bine rochia. Fii tu însăți și nu te mai gândi la perfecțiune.

2. Te scuzi prea mult

Nu-ți cere scuze pentru felul în care mănânci, pentru că ai scăpat un șervețel sau alte lucruri la fel de lipsite de importanță. Asta arată că nu ai respect de sine și îți este greu să setezi limite. Este normal să îți ceri scuze dacă atingi pe cineva sau dacă verși băutura, însă încearcă să nu o faci pentru absolut orice.

3. Nu te plânge foarte mult și nu vorbi lucruri negative despre ceilalți

Nu vei lăsa deloc o impresie bună dacă vei găsi doar aspectele negative în fiecare situație. Încearcă să faci câteva glume pe seama lucrurilor neplăcute și nu-i judeca pe cei din jur. Nu vei reuși să atragi atenția partenerului decât într-un mod negativ.

4. Nu te mai uita mereu în jur

Dacă studiezi fiecare obiect din restaurant și te uiți mereu în jur vei da impresia că nu ești deloc interesată de cel de lângă tine. Este mult mai atractiv să ai contact vizual cu partenerul tău, așa că încearcă să te bucuri cât mai mult de fiecare moment.

5. Nu sta pe telefon

Aceasta este o mare greșeală și o lipsă de respect față de cel cu care ai ieșit. Încearcă să folosești telefonul doar dacă este ceva cu adevărat important. Nu-ți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.