Oana Zăvoranu, postare emoționantă pe Instagram

0

Joi, Oana Zăvoranu a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o fotografie personală, după spusele ei. Cu alte cuvinte, bruneta a postat o imagine cu ea, alături de motanul care a murit în urmă cu ceva timp și le-a transmis și fanilor săi un mesaj despre adopția animalelor.

„Împărtășesc cu voi o poză atât de personală și vreau să spun că nu există dragoste mai profundă din partea unui suflet ca cea a unui copil cu blăniță, pe care îl ai și simți în fiecare secundă că te adoră.

Regele inimii mele, Marty, deși nu mai este cu mine, nu este zi în care să nu mă gândesc la el sau să îi cer ajutorul și protecția în momentele grele! Și vine mereu și nu se dezminte niciodată de dragostea ce ne-am purtat-o 18 ani și jumătate. O dragoste care nu o să dispară niciodată! Adoptați un animăluț. Nu trebuie să fie obligatoriu de rasă, ci doar contează să nu există casă fără aceste suflete incredibile”, a transmis Oana Zăvoranu pe rețeaua socială.

 

View this post on Instagram

 

Impartasesc cu voi, o poza atat de personala, dar cu ea vreau sa va spun ca nu exista dragoste mai profunda din partea unui suflet, ca cea a unui copil cu blanita, pe care il ai si simti in fiecare secunda ca te adora ♥️ Regele inimii mele Marty, desi nu mai este cu mine, nu este zi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.