Oana Zăvoranu nu mai rezistă. Ce se întâmplă în casa ei

0

Când e curățenie generală în casă îmi vine să mă mut la hotel…fără covoare și fără perdele, o casă e ca o femeie fără dinți, sau făra gene . Abia aștept Crăciunul ?☃️?’, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

În urmă cu doar câteva luni, Oana Zăvoranu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.  Vedeta a scos la iveală cele mai cumplită stări prin care a trecut și a recunoscut că devenise satanistă. Mai mult, a fost la un pas să își omoare soțul.

„Am avut un derapaj și mi-am indus că sunt fata lui Lucifer că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sânge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgență la spital că îmi era rău. M-a bufnit plânsul în timp ce mă îmbrăcau. Când mă băgau în ambulanță am zis Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut. Am promis că schimb toată casa. Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sunt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci. Era să îl omor pe Alex, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine. Eram o persoană posedată, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.