Oana Zăvoranu i-a atacat pe iubitorii de selfie-uri

0

„Stăteam și mă gândeam la câtă prostie a născut de câțiva ani acest ‘selfie și am intrat și eu fără să simt în asta și îmi mai fac și eu câte unu?
Dar stăteam și mă gândeam că la bază,acest ‘selfie are o poveste tare tristă și freak așa, gen ești atât de singur și supărat, încât nu ai ce face și n-are nici cine să-ți facă și ție o poză,și stunci ți-o faci tu așa,singurel sau singurică?

E pe depresie rău asta, e mai rău decât aia cu jurnalul pe care îl țineam noi când eram mici,că și atunci ce aburitura era și aia cu jurnalul,adică îți scriai tu acolo în mare secret ce ai făcut în fiecare zi,că să ce?
Că ai Alzheimer și uiți ce-ai făcut sau cum venea faza? Că nu vorbesc dacă scriai ceva legat de o anumită zi când să întâmplat ceva,gen te-a luat de mână Gigel și te-a pupat și da băi nene,aia treceai în jurnal,că așteptai ziua asta de atâta timp ?,și în sfârșit și-a dat și prostu seama că tre să te și pupe,dar altfel,să scrii în jurnalul ăla câte ouă ai mâncat și câte stele erau pe cer,și câte fire de păr aveai tu marți pe 15 noiembrie 1984?

Dar să revin la selfie-ul asta deprimant,pe care ți-l faci și te pregătești așa din timp cu buze, cu păr într-o parte,cu chestii socoteli,și mai faci încă vreo 257 până…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.