Oana Zăvoranu, atac la creatorii de modă. „N-aveți nici măcar un chilot de-al vostru pe care să-l purtați”

0

 

În mediul online, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit. Ea și-a spus părerea despre modă, dar și despre cei care se pretind a fi designeri.

„Există niște principii foarte clare în opinia mea în momentul în care te lansezi în lumea modei ca și creator de modă și nu mă refer aici la găinile amețite care cică fac și ele modă, rochii cărora li se descoase fermoarul instant sau le cad paietele sau te miri ce flanele sau chiloți obosiți care se deșira la cabina de probă.  

Nu, mă refer la un creator de modă care are pretenții de la el. În primul rând trebuie să ÎȘI ASUME STILUL. Nu poți să porți deux-pieces zilnic și tu să creezi haine casual spre urban style, pentru că nu ești credibil. Ceea ce creezi trebuie să te reprezinte și să ofere încredere celui căruia i te adresezi, că ASTEA sunt haine pe care TU ca și creator le-ai purta. 

Al doilea lucru este, că trebuie să îți pui amprenta atât de bine asupra a ceea ce faci, încât ele să devină ușor RECONOSCIBILE, adică să fie aproape instant asociate cu brandul tău, să nu creeze bâjbâială sau confuzie, gen o fi Balmain sau Dsquared? Știii sigur după anumite elemente de style că este clar una, nu cealaltă. Asta dacă ai personalitate, firește, că dacă ești prostănacă și fără orgoliu… Nu poți să te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.