Oana Zăvoranu a trăit două zile altfel. „Îmi dau seama că avem nevoie de…”

0

 

Vedeta și partenerul ei de viață au avut parte de două zile petrecute petrecute în linoiștea casei lor, lucru de care Oana Zăvoranu s-a declarat extrem de mulțumită.  Oana Zăvoranu a fost nevotă să stea acasă și pentru că, așa cum anunța în urmă cu câteva zile, sărbătorile de iarnă au găsit-o răcită și luând antibiotice.

„Cât de relaxante și de odihnitore pot fi astea două zile de lene totală, în casa noastră frumoasă, liniștiți, în haine comode, în pat cu mâncare bună și Netflix la discreție..! Fără telefoane, mesaje, mail-uri, întâlniri sau vizite… doar noi doi și copiii, liniște și răsfăț total

Îmi dau seama că avem nevoie din când în când de zile din astea în care să te simți rupt de realitate și că nu îți pasă de nimic….
Love, Oana ?”, a spus vedeta.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf. Nașii celor doi au fost omul de afaceri Silviu prigoană și partenera de viață a acestuia, Mihaela.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.