Oana Roman și-a publicat diplomele obținute în Franța. Care este al doilea prenume cu care vedeta apare în acte

0

Oana Roman și-a făcut studiile în Franța, la cele mai bune școli. Din păcate, diplomele obținute de vedetă în străinătate nu valorează nimic în România, după cum a afirmat vedete într-o postare pe Facebook.

Oana Roman a făcut publice diplomele obținute în Franța. Pe diplomă se poate observa și un amănunt mai puțin cunoscut despre vedetă. Cel de-al doilea prenume al Oanei Roman este Sabina.

„Se tot vorbește despre diplome și impostură zilele astea, într-o tară în care impostura academică este omniprezentă! Diplome de la facultăti care nu au acreditare, doctorate luate pe bani sau prin plagiat și incompetență crasă de la cel mai înalt nivel până la cel mai jos. Nu e de mirare că apar și doctori falși, pentru că avem și academicieni falși și doctoranzi falși și multe alte anomalii inexistente în tări civilizate!

Există enorm de mulți oameni care au”studii superioare” și nu știu să scrie corect gramatical nici măcar o propoziție! 40 la sută dintre copiii din zonele defavorizate sau de la sate sunt analfabeți funcționali! Oameni în cele mai înalte poziții ale statului sunt efectiv semianalfabeți! Și ne mirăm de un escroc din Italia! Really?

Eu cred că problema cea mai mare este că devenim un popor de semianalfabeți! Și nu văd pe nimeni să facă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.