Oana Roman își donează rochia pe care a purtat-o la cununia civilă

0

 

Oana Roman vrea să facă un gest frumos înainte de sărbătorile de iarnă. Vedeta își donează rochia de la cununia civilă, rochie creată de designerul Răzvan Ciobanu.

„Cadou de Crăciun. Vine Crăciunul și pentru că multe dintre voi m-ați rugat să vă dau o rochie de a mea, am hotărât să donez două rochii pe care le-am purtat în momente importante din viața mea. Prima rochie este cea purtată la cununia civilă, creată special pentru mine de Răzvan Ciobanu. Am purtat-o cu drag și o ofer unei graviduțe. Eu eram însărcinată în șapte luni la nuntă.

Va căștiga fata care își va îndemna prietenii să dea follow la contul meu de Instagram și îmi va scrie cel mai impresionant mesaj motivațional pentru o viitoare mămică.
Lăsați comentariul la această poză, etichetând contul meu. Câștigătoarea va fi desemnată luni, 10 decembrie, și va primi rochia prin colet sau personal, dacă stă în București”, este anunțul pe care Oana Roman l-a făcut pe contul ei de Instagram.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.