Oana Roman, criticată după ce postat un clip video cu fetița ei | Româneşti, Vedete

0

Oana Roman a mers la concertul lui Pepe împreună cu soțul ei, Marius, dar și cu fetița lor, micuța Isabela. La scurt timp după concert, vedeta postat pe Instagram un clip video cu fetița dansand pe una din mesele restaurantului.

”Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. Ma uit la filmulețul asta pe repeat si-mi dau seama ca am reusit sa fac macar un lucru perfect in timpul existenței mele de pana acum. Si sunt recunoscătoare! 🙏 #isabelamea”, a scris Oana pe rețeaua socială. Clipul a adunat zeci de mii de vizualizări, iar multe dintre comentarii au fost de apreciere. Însă mulți dintre fanii vedetei s-au declarat scandalizați să vadă o fetiță de numai cinci ani dansând pe o masă.

„Pentru copii există spaţii de joacă, respectiv bone sau bunici care le au grija, nu dans pe mese şi manele! Nu judecă nimeni, dar ca mamă nu aş posta un aşa video, sa mă laud! Te lauzi cu ce ?”, a scris una din fanele Oanei.

„Bună, crezi că e benefic pentru fetiţa ta, la vârsta ei, să meargă în localuri unde se consumă alcool, unde automat vor fi și discuții presărate cu “perle”? Ea trebuie să aibă anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei… nu o maturiza înainte de vreme”, a mai scris cineva pe contul de Instagram al Oanei Roman.

Vedeta nu a ezitat să le răspundă celor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.