Oana Ioniță vorbește despre relația cu cei doi copii ai ei

0

Fiica Oanei Ioniţă a spus că îşi doreşte o tabletă de la Moş Crăciun. „Da, da, trebuia şi de ziua ei…plus încă 4 cadouri restante, îi aduce acum pe 24 tot. La noi e cu datorie”, a  spus Oana Ioniţă la Antena Stars.

„Aveam în fiecare an câte un brad, ieşeam cu copiii din faţa blocului, ne făceam cazemate şi veneam uzi, acum parcă, nu ştiu, devin mai protectivă, mai atentă să nu se îmbolnăvească, dar noi atunci plecam de dimineaţa, stăteam şi zgribuliţi… nu ne făceam atâtea probleme că ne fură cineva din faţa blocului. Pur şi simplu aveam o familie în zonă, în cartier”, a povestit fosta bebeluşă.

Fetiţa Oanei Ioniţă se antrenează pentru a deveni mai bună ca mama ei. „Prima mea pereche de poante care e tocită, a încercat şi Isabel să se urce pe ea, dar nu a reuşit. De la asta a început cariera mea’ , a spus Oana Ioniţă, la Antena Stars.

„Aş vrea să preia afacerea la un moment dat, are şi alte date decât mine, are picioarele mai lungi decât mine. Ideea e de dorinţă, cât de mult îşi doreşte ea, e o meserie grea, cu multe sacrificii şi sper eu să..şi ea, şi bebe Maxim”, a mai dezvăluit  Oana la tv.

Citește și

Un veac de celebritate. Copilul Radu Beligan, în imagini inedite și nemaivăzute! Băiețelul îmbrăcat modest din Filipești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.