Oana Andoni, pe cale să devină mamă pentru a doua oară! Știrista este însărcinată în 7 luni

0

Oana Andoni a dat vestea cea mare! Îndrăgita prezentatoare de știri va deveni mămică pentru a doua oară. Știrista de la ProTV este însărcintă și mai are puțin până ce va naște o fetiță. Oana mai are o fată, în vârstă de opt ani, care așteaptă plină de emoție marea întâlnire cu surioara ei mai mică.

Oana Andoni, prezentatoarea știrilor de weekend de la ProTV, a ținut sarcina ascunsă o perioadă bună de timp, vedeta fiind însărcinată în luna a șaptea și urmând să nască în luna octombrie.

Plină de emoție atât pentru ea cât și pentru soțul acesteia, prezentatoarea de știri a povestit despre modul în care prima ei fiică, Erica a reacționat la aflarea veștii că va deveni soră mai mare. De foarte mult timp Oana își mai dorea un copil, drept pentru care, dorința i s-a îndeplinit.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.