O vloggeriță din România, subiect de controverse. S-a afișat neepilată

0

„Este prima oară în viața mea de adult când mă simț liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârșitul lunii septembrie astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez „că așa trebe” „că așa se face” „că doar așa e sexy” aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constrângerile societății. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândește nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune.

Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun și să-i ajut pe alții să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îți trebuie acceptare, toleranță empatie și iubire din plin. Recunoștiință pentru tot ce am ! Thank you @freelee_official for inspiring me to get to know myself better and become a stronger woman ! #alexandramyth, a #libertatate #sexylegs #hairy #parlung #picioaresexy #iubiredesine #selflove #selfcare #selfdevelopment #dezvoltarepersonala #femeie #om #realitate #toateavemparpecorp”, a scris Alexandra Myth în mediul online.

Postarea Alexandrei a provocat numeroase comentarii din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Îmi dau seama că face chestia asta pentru interacţiuni. Postările ei nu aveau like-uri sau share-uri şi s-a gândit că prin chestia asta o să atragă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.