O noua vedetă se alătură juraților “Bravo, ai stil!” | Ştiri, Vedete

0

Emisiunea “Bravo, ai stil!” a pregătit o surpriză de proporții fanilor. O nouă vedetă se alătură juraților “Bravo, ai stil!”, în cea de-a șasea săptămână de competiție stilistică. Om de radio si televiziune, actor și unul dintre cei mai îndrăgiți entertaineri din România, Daniel Buzdugan vine în cel mai urmărit show de fashion.

Daniel Buzdugan debutează miercuri, 6 februarie, în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil!“ că jurat cu drepturi depline, pe umerii lui fiind soarta concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din România. Actor, realizator de radio și televiziune, Daniel Buzdugan oferă o surpriză de zile mari, chiar în debutul ediției de miercuri seară. Cu cântec și cu voie bună, pe acorduri de muzică elena, acesta pășește plin de entuziasm în platoul emisiunii, oferind o reprezentație de dans grecesc, alături de Ilinca Vandici.

Daniel Buzdugan, noul jurat de la Bravo, ai stil! din această săptămâna a mărturisit că nu de puține ori și-a manifestat dorința de a fi parte din acest show: „Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialișți în styling. Mă simt că un băiat venit de la o echipa din divizia a treia care are șansă să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar când mă uit la unele dintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.