O fostă componentă a unei trupe de K-pop, descoperită decedată la vârsta de 28 de ani

0

O fostă componentă a unei renumite trupe de K-pop a fost descoperită decedată, duminică, la vârsta de 28 de ani, a anunţat agenţia sud-coreeană de ştiri Yonhap, care citează surse din poliţia naţională.

Potrivit Reuters, cadavrul cântăreţei Koo Hara a fost găsit în reşedinţa pe care artista o deţinea în Seul. Poliţia sud-coreeană nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă.

Koo Hara, cunoscută doar sub numele de Hara în mai multe ţări din Asia, a militat de mai multe ori împotriva hărţuirilor şi intimidărilor online. În iunie, la o lună după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în reşedinţa ei şi spitalizată, artista a dezvăluit că îi era foarte greu să depăşească episoadele de depresie şi a lansat un apel public prin care i-a rugat pe internauţi să publice mesaje pozitive pe reţelele de socializare.

Koo Hara a debutat în muzică în 2008, în calitate de membră a trupei Kara, alcătuită din cinci cântăreţe. Kara a fost una dintre primele trupe de fete care au contribuit la apariţia stilului K-pop, devenit ulterior un fenomen mondial. Formaţia sud-coreeană avea numeroşi admiratori în Japonia, Coreea de Sud, China şi în alte ţări din Asia.

După ce contractul ei cu o agenţie sud-coreeană de impresariat artistic a expirat, Koo…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.