O barba frumoasa cu eforturi se tine

0

Este dreptul barbatilor de a alege sa isi lase barba sau mustata. Unora le sta chiar mai bine asa, cele doua accesorii subliniindu-le masculinitatea si sporindu-le aerul intelectual. Sa nu uitam ca in trecut erau profesii pentru care barbatii erau obligati sa isi lase plete, barba si mustati, de aici avem expresia: “S-a dus vestea ca de popa ras si tuns.”

Dupa cum o femeie nu poate fi obligata sa se tunda, nici un barbat sa renunte la podoabele sale pe care le considera de pret, important este sa le ingrijeasca si sa le poarte cu mult stil.

Au existat epoci in care barbatii erau obligati sa se tunda si sa se rada si ma gandesc cat de greu le venea sa fie obligati sa faca asta. Am amici care imi povestesc cum isi tineau parul lung prins cu agrafe sa nu se vada si cat sufereau ca nu puteau sa poarte barba. In prezent, barbosii gasesc articole utile despre modele de barba.

Unii ar trebui sa stie ca un model de barba bine ales le poate corecta imperfectiunile fetei si ca exista modele speciale pentru fata mica, rotunda, patrata, ovala sau alungita.

Nu trebuie sa aiba un stilist pentru asta, ci este suficient sa citeasca informatiile, sa se uite la poze si mai ales sa isi cumpere produsele speciale pentru conturarea si ingrijirea barbii.

Fata mica si rotunda poate fi alungita si marita cu ajutorul barbii. Cand bababatii au fata ovala este mult mai usor, fiindca isi pot alege tipul de barba dorit. Fata alungita este incompatibila cu barba lunga. Sfatul specialistilor este ca si tunsoarea sa se aleaga in functie de trasaturi si dunga aceea de par in locul barbii este inestetica si duce cu gandul la zona intima a iubitei, de aceea sa se renunte cat mai urgent la ea!

Cand discutam despre cum ingrijim barba  avem in vedere si accesoriile, dar si produsele cosmetice.

Cea mai grea perioada este cea in care barba este lasata sa creasca si apar mancarimile suparatoare in zona respectiva.

Dupa ce barba capata o forma, aceasta este usor de intretinut cu aparate de ras de mare precizie.

In prezent, exista ulei pentru barba, sapun special pentru barba, dar si sampon pentru barba, fiindca parul din acesta regiune are o textura diferita de cel care alcatuieste podoaba capilara.

Barbatul care isi doreste o barba model va cumpara toate aceste cosmetice si accesorii. Sapunurile si sampoanele pentru barba au miros divin: de menta, de santal, de condimente, aroma proaspata de munte si de padure sau miros marin.

Din arsenalul barbosului ingijit trebuie sa mai faca parte: pieptene special pentru barba, perie, foarfeca speciala si trimmer electric.

Sa nu uitam ca pentru firele rebele din barba si mustata exista si ceara de fixare si balsam de fixare.

Un barbat cu barba sau fara trebuie sa fie mereu ingrijit. O femeie nu trebuie sa condamne un barbat care decide sa isi lase barba sau mustata, chiar daca este sotul ei si accepta cu greutate aceasta decizie, fiindca alegerea infatisarii ne apartine si avem motivele noastra sa dorim anumite schimbari. Nici un barbat nu ar trebui sa comenteze culoarea parului ales de partenera sau sau coafura.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.