Nuami Dinescu, despre tentativele de suicid de la metrou din ultimele zile. „Vă implor, ridicați-vă privirea către oamenii din jur”

0

 

În data de 2 ianuarie, un tânăr de 18 ani s-a aruncat în fața metroului, în stația Costin Georgian. Tânărul a fost scos de sub rama de metrou conștient și i-au fost acordate imediat îngrijiri medicale.

În data de 3 ianuarie, un incident asemănător a avut loc la stația de metrou Piața Romană. O persoană a fost lovită joi de metrou, la stația Piața Romană. Din primele informații, ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. Bărbatul ar fi fost în galerie, la 50 de metri de peron.

Actrița Nuami Dinescu și-a exprimat îngrijorarea față de cele întâmplate în ultimele două zile la metroul bucureștean.

„3 ianuarie 2019, circulația la metrou s-a închis, e a doua tentativă de suicid. Nu știu exact ce se întâmplă, dar stau la gura de metrou cu un ghem în stomac.

Ce o fi fost în sufletul lor, Doamne, cât de greu și de singur să fii să alegi să te arunci în fața metroului…

Vă rog, vă implor, ridicați-vă privirea către oamenii din jur, nu toți sunt atât de puternici cât să reușeasca să-și ducă poverile singuri”, a comentat Nuami Dinescu.

Citește și: Scandal uriaș: Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu. Ce s-a întâmplat între omul de afaceri și Syda

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.