Nu poți să găseşti dragostea dacă nu te iubeşti pe tine mai întâi

0

Toate ne dorim dragoste și o relaţie cu o persoană minunată. Vrem să găsim pe cineva, să trăim ca în basme şi să urmărim apusurile cu propriul nostru Făt-Frumos. Problema acestei mentalităţi este faptul că ne concentrăm prea mult pe a găsi dragostea, nu pe a ne iubi pe noi, iar acestă iubire de sine este începutul tuturor lucrurilor frumoase.

Să fie clar, nu poţi să ai finalul fericit pe care ţi-l doreşti dacă nu te iubeşti mai întâi pe tine. O relaţie nu îţi va rezolva problemele de încredere, nu te va face să te simţi împlinită. Nu ai nevoie de un iubit care să îţi ofere dragoste pentru că tu nu poţi să îţi oferi ţie. Doar tu te poţi face să te simţi completă.

Acest lucru implică multă muncă şi trebuie să fii foarte perseverentă şi înţeleaptă pentru te accepta, cu defecte şi calităţi. După ce îţi vei acorda timp pentru a iubi persoana minunată şi extraordinară ce eşti, vei putea găsi partenerul potrivit. Trebuie să fii cine vrei să fii pentru a găsi dragostea pe care ţi-o doreşti.

1. Trebuie să fii persoana pe care ai vrea să o întâlneşti

Făt-Frumos nu apare şi te acceptă imediat aşa cum eşti: dezastrul sexy ce petrece prea mult, ce nu poate ţine un job şi per-total nu are o direcţie clară în viaţă, persoana aceasta nu este prea drăguţă.
El îşi doreşte o parteneră ce are viaţa aranjată şi este pregătită să devină egalul la care el îl visează.

Nu te speria. Dorinţa de a vrea să îţi schimbi viaţa nu este anti-feministă, ci este o perspectivă realistă. Totuşi, nu trebuie să te schimbi pentru un bărbat, ci pentru tine. Trebuie să fii pregătită pentru relaţia pe care ţi-o doreşti aşa cum și viitorul tău partener trebuie să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.