Nu-l refuza sau nu te despărți! 10 motive pentru care un bărbat merită să îi dai o șansă

0

În ceea ce privește relațiile de cuplu și bărbatul căruia merită să îi dai o șansă suntem puțin poluate de mesajele din povești și filme. În copilărie suntem topite după basme, în care EA este neajutorată, oropsită, iar prințul vine și o salvează, oferindu-i o viață de vis. La maturitate mergem în grup, ca fetele, la filme romantice. Ori ne târăm iubitul la cinematograf și după îi reproșăm de ce nu e și el ca personajul principal masculin. Și ne dorim fluturi în stomac, agitație, nopți nedormite, fiind convinse că aceasta este semnul cel bun, că el este ACELA. Dar, de fapt, alături de bărbatul potrivit simți liniște, echilibru, confort, o stare de bine. Momentan ești confuză și nu știi ce să faci cu noul tip din viața ta? Ai deja o relație care nu se potrivește cu scenariul ideal romantic din mintea ta? Iată un set de caracteristici ale bărbatului care chiar merită să îi dai o șansă.

Nu este disperat să aibă o relație

Se simte bine el cu el, nu este înfricoșat de ideea de singurătate și nu doar că își gestionează foarte bine solitudinea, ci se și bucură de ea. Un bărbat care nu se teme de singurătate va intra în relație cu tine pentru că te place și te vrea pe tine. Nu te alege ca să-și aline nopțile, să intre în rândul lumii, ori ca să nu se mai simtă ciudat la întâlnirile cu prietenii lui toți cuplați sau căsătoriți.

Nu uită de bucuriile și pasiunile lui

Cum ar putea să te facă pe tine fericită dacă nu știe ce îl face pe el fericit? Un bărbat care se ocupă de job, familie, prieteni, are hobby-uri lucrează în esență la propria lui stare de bine și propria lui fericire. Ceea ce îl face echilibrat și ofertant pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.