Noul documentar în care Michael Jackson este acuzat de abuzuri sexuale a stârnit reacții dure din partea familiei

0

Noul documentar despre viața lui Michael Jackson, „Leaving Neverland”, a avut premiera la Festivalul de Film Sundance, însă acuzațiile care i se aduc regelui muzicii au adus un val de furie din partea membrilor familiei acestuia.

Jermaine Jackson, fratele regretatului artist, a declarat că acuzațiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson nu sunt adevărate, cerând în același timp să fie respectată amintirea lui Michael Jackson.

Filmul a cărui acțiune se concentrează pe acuzațiile făcute de Wade Robson și James Safechuck a stârnit o mulțime de reacții din partea presei și a publicului. Administratorii averii lui Michael Jackson au atacat acest documentar chiar înainte de lansarea acestuia și, într-un interviu pentru Good Morning Britain, Jermaine Jackson a spus că el este „1,000% sigur” de nevinovăția fratelui său.

„Pentru că Michael a fost judecat de un juriu și a fost achitat de toate acestea pentru că nu au existat dovezi, nu era nimic acolo. Familia noastră este obosită. Noi suntem foarte obosiți. Lăsați omul acesta să se odihnească. A făcut multe pentru întreaga lume. Lăsați-l să se odihnească. Nu există nimic adevărat în acest documentar.”

Michael Jackson a murit în 2009 și, câțiva ani mai târziu, Wade…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.