Nominalizările la Premiile BAFTA 2019, echivalentul britanic al Oscarului

0

„The Favourite” a obținut 12 nominalizări și devine, astfel, principalul favorit al acestei ediții, scrie The Guardian. Au fost nominalizate toate cele trei actrițe din acest filma: Olivia Colman, Rachel Weisz și Emma Stone.

Urmează „Bohemian Rhapsody”, „First Man”, „Roma” și „A Star Is Born”, cu câte 7 nominalizări, apoi „Vice”, cu 6 nominalizări, „BlacKkKlansman” cu 5 și „Cold War” și „Green Book” cu câte 4 nominalizări fiecare.

Trei nominalizări au obținut „Can You Ever Forgive Me?”, „Mary Poppins Returns”, „Mary Queen of Scots”, „Stan & Ollie” și „Roma”, cel din urmă fiind nominalizat pentru cel mai bun film, cel mai bun film străin și cel mai bun regizor, Alfonso Cuaron.

Bradley Cooper și Lady Gaga au fost nominalizați pentru categoriile cel mai bun actor și cea mai bună actriță, pentru rolurile din filmul „A Star Is Born/S-a născut o stea”, care a avut premiera și în România, iar Bradley Cooper concurează și pentru cel mai bun regizor. Află cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur!

Lady Gaga, omagiu incredibil la Globurile de Aur 2019! Află de ce a ales să poarte superba rochie mov.

Lista completă cu nominalizările la principalele categorii de la BAFTA 2019

Cel mai bun…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.