Noi imagini cu vedetele plecate în aventura Asia Express

0

Fără îndoială, Asia Express este cel mai dur reality show din România, iar cele 9 perechi de vedete plecate în această aventură au parte de experiențe pe care nu le-au mai trăit până acum. Pornind de la faptul că trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi, să își găsească un loc în care să doarmă și să mânânce, vedetele care participă în acest show trebuie să se confrunte și cu temperatura extrem de ridicată.

Nico și fiica ei, Alexandra, au povestit despre cât de grea li se pare această aventură și care sunt cele mai mari provocări pe care le-au întâmpinat: “E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. Asia Express înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul”, a spus Nico.

Alexandra, fiica ei, a declarat faptul că se bazează foarte mult pe mama ei și că nu este deloc surprinsă de această aventură: “Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.