Noi detalii despre Mihai Constantinescu. Care mai este starea artistului

0

Au trecut mai mult de trei luni de când Mihai Constantinescu se află internat în spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost foarte greu stabilizat de medici, iar artistul duce o luptă grea pentru a se recupera, însă alături de el stă zilnic soția lui, Simona Secrier.

În urmă cu puțin timp, medicul Monica Pop i-a făcut o vizită lui Mihai Constantinescu și a oferit mass mediei detalii noi privind starea acestuia de sănătate. Conform medicului, artistul face progrese mici, dar are nevoie de îngrijire în permanență.

“L-am vizitat vineri şi este într-un real progres.Este fără doar şi poate într-un real progres faţă de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soţia sa face nişte efoturi disperate”, a dezvăluit Monica Pop, la Antena 3.

Prietenii lui Mihai Constantinescu nu au vești despre starea lui

După unele declarații mici pe care le-a oferit presei, chiar după ce Mihai Constantinescu a ajuns la spital, Simona Secrier a dorit să păstreze discreția privind starea de sănătate a artistului.

Mara Bănică a relatat cum a refuzat să citească orice noutate din media despre prietenul său și speră în continuare să iasă cu bine din spital…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.