Noi detalii despre cum ar fi început relația dintre Brad Pitt și Charlize Theron

0

Zilele trecute, The Sun a publicat o știre cu privire la o posibilă relație între Brad Pitt și Charlize Theron, precizând că cei doi au făcut cunoștintă anterior prin intermediul lui Sean Penn, fostul logodnic al lui Charlize.

O sursă a declarat însă pentru People că cei doi se cunosc de mult mai mult timp. Ei s-au întâlnit în vara anului trecut la filmarea unei reclame pentru brandul Breitling, campanie care a devenit publică în septembrie 2018. „În urmă cu șase luni, au filmat o reclamă împreună. Nu s-au mai întâlnit recent și nici nu formează un cuplu. Zvonurile cu privire la o relație între ei sunt false”, a precizat sursa.

Cu toate acestea, există mai multe persoane care confirmă știrea publicată de The Sun, cu privire la întâlnirea celor doi de le 12 ianuarie. Brad Pitt și Charlize Theron au fost văzuți împreună pe 12 ianuarie la Chateau Marmont în Los Angeles, locul unde Charlize a participat ca invitat special la vizionarea privată a filmului „Roma”. Brad participase în aceeași zi la evenimentul de vizionare a peliculei „If Beale Street Could Talk”. „Brad a venit la Chateau după eveniment, și-a schimbat ținuta și i s-a alăturat lui Charlize într-un colț al barului. Erau ridicol de afectuoși unul cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.