Nimeni nu l-a mai văzut astfel pe fiul Mihaelei Rădulescu. Îmbrăcat la patru ace la Biroul Naționilor Unite din Geneva

0

 

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu are toate motivele să fie o mamă mândră. Are un băiat superb, în vârstă de 15 ani. Ayan este un adolescent de toată admirația, care este implicat în numeroase proiecte.

Zilele acestea, Ayan a a ajuns la Biroul Națiunilor Unite din Geneva. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum de culoare albastră, Ayan s-a fotografiat la sediul Biroului Națiounilor Unite. Nu doar că arată foarte bine în costum, ci are și o prestanță aparte.

Fiul Mihaelei Rădulescu participă la FerMUN 2019. La conferința respectivă sunt prezenți 700 de participanți de la 50 de licee din 27 de țări de pe cinci continente.

„Atât de mândră de băiatul meu! #unitednations ayanschwartzey #always #mybaby #proudmom ♥️❤️♥️ #education #superpower”, a notat Mihaela Rădulescu în mediul online.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.