Nicoleta Voicu, poezie erotică pentru Gheroghe Turda. „Te-aș iubit ca o felină, în lenjerii de mătase”

0

Gheorghe Turda a trăit o poveste de iubire cu solista de muzică populară Nicoleta Voicu, însă cei doi și-au spus adio zilele trecute. După separare, ambii au făcut declarații despre motivul care a dus la ruptură. Cei doi au avut o relație de un an.

Deși s-au separat, se pare că Nicoleta Voicu își dorește o împăcare cu cel care i-a fost partener de viață până de curând. Potrivit click.ro, Nicoleta Voicu a recurs la talentul ei poetic pentru a-l recâștiga pe artist. nicoleta Voicu i-a compus o poezie erotică lui Gheorghe Turda:

„Te-aş iubi ca o felină/În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul,/Geana nopţii să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge./Tu mă arunci în păcate,/ Eu te iubesc pân la sânge”.

Gheorghe Turda nu a fost impresionat de versurile transmise de fosta sa iubită.

„Un maramureşean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărţit şi nu vreau să mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat interpretul de muzică populară pentru sursa mai sus-menționată.

Artistul a fost extrem de deranjat de faptul că fosta sa parteneră s-a lăudat peste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.