Nicoleta Luciu, din nou la TV. Unde o vor vedea telespectatorii

0

 

Nicoleta Luciu vine la „Revelion de România”, de la TVR 2. Actriţa a acceptat provocarea de a se alătura actorilor din sitcomul „Primăverii” şi a filmat pentru episodul special care va da startul distracției în ultima zi din an, de la ora 19:00.

„M-am bucurat să îmi revăd o parte dintre foştii colegi şi am fost încântată să-i cunosc pe actorii din „Primăverii”. Scenariul scris de Octavian Strunilă are mult umor. Denis și cu mine ajungem, dintr-o greşeală în casă, iar locatarii, care tocmai se pregăteau de petrecerea de Revelion, sunt încântaţi. Îmi era dor să joc în seriale și mă bucur că s-au gândit la mine. Mi-ar plăcea să facem ceva şi pe mai departe”, a spus Nicoleta Luciu.

Departe de Bucureşti şi de lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu se ocupă de casă, şi de cei patru copii. Tripleţii Kim, Kevin şi Karoly au început şcoala, în clasa 0, şi fiecare are acum alt program. Singurele ore în comun sunt orele de engleză, pe care ei le fac în fiecare zi.

Cei mici ştiu deja trei limbi, română, maghiară şi engleză, iar şcoala o fac în limba maghiară. „Singura problemă e că nu pot să îi ajut la teze”, a spus cu umor Nicoleta Luciu.

„Miercurea Ciuc este oraşul ideal să creşti copii. Nu se pierde mult timp în trafic şi astfel am timp să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.